Så gammel er feen Ofelia

Lilypie First Birthday tickers

mandag den 24. september 2012

Arrrggg

Den sygdom (lungebetændelse, samt væske i øret), det appetitspring og den separationsangst er ved at tage pibet fra mig, det er faktisk kommet så vidt, at jeg synes, jeg er en elendig mor, der ikke kan gøre noget som helst rigtigt.. Ofelia er i godt humør det meste af tiden nu, men jeg har svært ved at se det, for når vi hygger os allermest - begynder hun at pylre. Jeg tror, det er den manglende søvn, og det faktum, at jeg selv er lidt sløj plus, at vores hjem ligner LORT!! - fordi man prioriterer Ofelia først.
Nu har jeg taget mig sammen og ringet til min mor. Så i morgen formiddag kommer hun og hjælper.. JUBII!! selvom det er skønt, føler jeg det som et KÆMPE nederlag. Jeg vil gerne klare altid selv, være den bedste mor i verdenen og have et hjem, som er pletfrit.. Men jeg må erkende, at 14 dage uden søvn er ved at være for meget. Det er så slemt at jeg glemmer at spise i løbet af dagen, og når jeg endelig spiser er det kun en halv potion. Lige nu synes jeg at kunne høre Ofelia græde, men det gør hun ikke - hun sover i sin seng, hvilket jeg har tjekket 5 gange indenfor det sidste kvarter. Glæder mig til at komme ovenpå igen og kunne NYDE hverdag igen.. 

3 kommentarer:

 1. Øv.
  Det er ikke sjovt når ens barn er syg, men synes det er flot af dig at spørge din mor om hjælp (selvom du føler det er et nederlag), for sommetider er man bare nødt til at erkende at man ikke kan klare alting selv - selvom man gerne vil.

  Ofelia ønskes en rigtig god bedring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var svært.. men helt sikkert det værd - for en halv times hjælp var køkkenet, gangen og badeværelset taget.. og allerede om aftenen kunne jeg mærke, at jeg var blevet væsentlig gladere- mit eget ro gør mig stresset..
   Og tak hun har det "allerede" bedre :D

   Slet