Så gammel er feen Ofelia

Lilypie First Birthday tickers

tirsdag den 23. april 2013

Dansetrold

Det er vist en vaskeægte dansetrold vi har fået os.
Prøv en gang og se - og jeg undskylder mange gange for, at jeg KONSTANT påpeger, at hun danser ;D Meen man er jo lidt STOLT!!
 
Og så lige en film der viser hvor meget temperament hun har og hvor god hun er blevet til at gå :D


4 kommentarer:

 1. Er hvor er hun sej til at gå! Det er da vildt :) Spændende om min Dicte lærer at gå ligeså tidligt. Hun er 8½ måned, og rejser sig op af alting, så måske. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK <3 -Måske :) det kan godt tyde på, at hun lærer det tidligt i hvert tilfælde ;) Ofelia rejste sig første gang i badekarret, da hun var 6 1/2 måned :)

   Slet
  2. Dicte var 8 måneder, da hun rejste sig op selv første gang, så der er da noget forskel. Men hun gør det nu tit. Men det tog også halvanden måned, fra hun var i kravleposition første gang, til hun kravlede rigtigt, så det kan jo godt tage lang tid. :)

   Slet
  3. Ofelia var også i kravleposition i 2 måneder før hun kravlede!! Og jeg tænkte bare hver dag "i dag kravler hun", men så den dag jeg allermest ventede det kravlede hun :D
   Børn udvikler sig forskelligt og nogle lærer tingene hurtigere, måske Dicte knæk-er koden til at gå hurtigere end Ofelia. Ofelia hun har stået frit rummet i 1½ måned før hun tog sit første skidt :D Men er sikke på at Dicte lære at gå, når hun føler for det ;D

   Slet