Så gammel er feen Ofelia

Lilypie First Birthday tickers

mandag den 1. oktober 2012

Sp besøg

 I torsdags havde vi besøg af sundhedsplejersken, da Ofelia ti dage forinden blev vejet til 5300gr og havde altså på 2 2/1 uge kun taget 100 gr på.. Men sp var nu ikke så bekymret som mig for ovenpå en ferie, en lungebetændelse og væske på ørene er det ikke så sært at appetitten er mindsket lidt.. Men en ekstra vejning skulle der til..
Så i torsdags, hvor Ofelia var 3måneder og 5dage, blev hun vejet til 5500 gram og 62 cm.. Sp var yderst tilfreds, og så var vildt betaget af Ofelias skønne hud - hun havde aldrig set en baby på 3 måneder have en så blød og smuk hud :D Og som hun kan pludre..
Det er vist ikke en hemmelighed - mor her er MEGA STOLT!!

Published with Blogger-droid v2.0.8

2 kommentarer:

 1. Og min lille Dicte på 8 uger blev i dag vejet til 5400 gram. Vildt! Men hun var også stor (3800 gram) ved fødslen, men alligevel :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ofelia var også stor.. Hun vejede 4040 gram ved fødslen.. Men hverken kæresten eller jeg er store, så tror bare hun er ved at finde sin kurve eller det håber jeg da ;) - For ellers ved jeg ikke hvorfor Ofelia er så "tynd".. og så lang sp er tilfreds så er jeg ikke bekymret ;)
   Synes det er flot at Dicte vejer "så meget" - i må jo fodre hende med fløde ;D

   Slet