Så gammel er feen Ofelia

Lilypie First Birthday tickers

tirsdag den 7. august 2012

Shopping ;D

Her i torsdags modtog jeg en skønne pakke fra Norlie med masser af nyt tøj til vore lille fea-mus :)


- Og da jeg besøgte vores lokale Kvickly den anden dag fandt jeg prinsesse tallerkner, og selvom jeg har svoret at min datter ikke skal have alt det der pusse nusse noget, kunne jeg alligevel ikke stå for dem - 2 dybe og 2 flade tallerkner til en sølle 50'er.. Det er jo et kup, normalt koster de 40 kroner af stykket :O


Da lillepigen har meget farvet legetøj og GRIMT legetøj (ja farmoren synes, at hun skal have alt hvad faderen havde som barn) manglede jeg noget opbevaringsplads i stuen som også passede ind.. Og det blev til VIDUNDERLIGE disse kasser..

 Jeps det er HAY kasser MALE udgangen, jeg ville egentlig gerne have haft de tynde kasser, men de var udsolgt.. Selvom jeg har købt disse drømmer jeg stadigvæk om de tynde, men mon ikke de også er at finde i vores lejlighed på et tidspunkt ;)

2 kommentarer:

 1. Haha godt at se at jeg ikke er den eneste der er gået amok på Norlies web-shop i sidste uge. Og så fortryder jeg endda at jeg ikke købte noget mere... Men har lovet mig selv at der ikke skal udsalgs-shoppes mere tøj til Agnes. Har efterhånden et helt lager Norlie, Wheat og Noa Noa der ligger og venter i str 62, 64 og 74..

  God ide med æskerne!

  Lou

  SvarSlet
 2. Nej jeg kunne jo ikke lade være!! Jeg synes det er så feminint deres tøj.. ELSKER det <3 - jeg kan også godt fortryde der ikke kom noget mere i kurven ;) Du har vist de samme favorit mærker som mig ;D

  Elsker æskerne det giver lidt harmoni i hjemmet ;)

  SvarSlet