Så gammel er feen Ofelia

Lilypie First Birthday tickers

onsdag den 22. maj 2013

Ohhh sh*t!!

I dag blev Feamusen 11 måneder, det er jo ikke til at forstå som tiden går. Jeg vil skåne jer for alt det andet klassiske mor ynk.

Jeg ville ønske, at jeg kunne sige at Ofelia er det perfekte barn, men det vil sku' være en kæmpe løgn ;) Ja hun er gudeskøn og vores FANTASTISKE laban, som bestemt er over ELSKET af alle omkring hende<3 Meeeen det er godt det samme, for vi synes, at det er sejt at have et barn, der give en lidt udfordringer. Hun er det perfekte barn for os.
Ofelia er en rigtig lille DIVA, desværre ikke altid på den skønne måde. Når man siger nej eller flytter hende væk fra det hun ikke må, spænder hun op i hele kroppen og nogle gange svare hun igen med ryst og et råb -Eeeeg!! og andre gange holder hun vejret indtil, at hun bliver blålig, hvor der til sidst kommer er skrig (og ja det gør moren lige nervøs hver gang. Hovedet fyldes med ordene "skrig nu", "træk vejret", "lille skat der er ingen grund til at blive så hidsig", "det er nu du skal skrige", "hvad kan jeg gøre" osv. - jeg ender altid med at løfte armene op over hovedet på tøsen).

Ofelia kan:
- Spille fodbold
- Løbe væk med grineflip - og ja hun løbe vraltende væk.
- Drille/provokere sin mor og far bevidst- det er vildt at hun allerede kan det.
- Kravle op på sofabordet/de små stole osv. og ned igen.
- Rejse sig op i højstolen
- Spise med ske og gaffel
- Drikke selv - dog ender det nogle gange med en kæmpe sø ;)
- Aktiverer sig selv
og sikkert meget mere...

Hun lærer så meget for tiden, og selvom hun kan rigtig meget, kan hun altså ikke snakke. Ikke et eneste ord kan hun, dog kan hun sige en masse lyde som hun jævn tit fortæller de mest utrolige historier med.

Lige et par billeder af den 11 måneder gamle baby fra i dag....
- Ja jeg lever livet farligt ;D

Men jeg kan nu også godt sidde pænt.

HEJ HEJ
 - Det kan umuligt komme bag på nogle at Ofelia har skrammer og blå mærker.. I dag tog hun lige kanten på et sofabord hjemme ved nogle venner, da hun skulle ned fra en sofa/seng, hvilket også tydeligt ses på billederne.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar