Så gammel er feen Ofelia

Lilypie First Birthday tickers

fredag den 30. november 2012

Arrrggg

.. Det er jo i morgen -det er den første december.Hvordan kunne det ske julen er aldrig kommet bag på mig før! Jeg plejer allerede at være "klar" til jul i starten af november og nogen år allerede i oktober.. Har ikke pyntet op endnu (foruden et par flettede stjerner), kalenderlyset mangler, julekortene har vi ikke engang tænkt på endnu, Ofelia mangler en Nissehue - ja okay tror faktisk vi mangler ALT!! Men i det mindste er julestemningen indtruffet i det lille hjem for i selv samme øjeblik hører vi julemusik :) og alt det andet kan jeg vel nå endnu :)
I aften er der "Open by Christmas" i vores dejlige by så der skal vi ned i aften sammen med Feamusens Moster, som desuden også kommer op til aftensmad og overnatter til i morgen, hvor vi skal lægge en bestillingskage sammen! Men i aften kommer den til at stå på ren hygge<3 Måske man skulle gå ned og få købt ind til noget lækkert aftensmad :D
Glædelig sidste november-dag - Imorgen begynder julehyggen for alvor <3

mandag den 26. november 2012

SofaEN

Jeg er misundelige - indrømmet!! Jeg gad godt have sådan en sofa samt en kæreste, der ville kunne leve med sådan en sofa ;D Ej pjat!! Men prøv lige at forestille jer, hvilket legemekka det ville være for Ofelia, når hun blev større. 


Sofaen er bygget af arkitekten Arash Nourinejad. Billederne er fundet på Bolig Magasinets hjemmeside.

lørdag den 24. november 2012

det er FEDT!!

Jeg har længe gået og tænkt på, hvilke stole vi skal have, når vi en gang skal flytte i hus (- ja jeg ved godt, at der minimum er et år til endnu, men man må vel godt være forberedt ;))
Oprindelig havde jeg tænkt, at vi skulle skifte vores Ikea stole ud med nogle Eames Armstol (DAR) i hvid, men det her er tiltaler mig mere - på en eller anden måde..
Billedet er taget fra BoligMagasinet
Jeg ELSKER det med, at det ser så tilfældigt ud og at stolene er en del af pynten i sig selv - Det er for FEDT <3 Hvis bare man kunne få overbevist kæresten!! :D Mon ikke jeg kan det med tiden??

fredag den 23. november 2012

Vi leger med kameraret

I anledning af Ofelias 5 månedersdag har vi været i gang med en lille photoshoot.



 - Hvad synes i??


Ofelia 5 måneder

I går blev mit lille pus, min lille fe 5 måneder!! Det er ikke til at forstå, at der allerede er gået 5 måneder. Der er sket så meget på så kort tid. Min baby som ingen ting kunne er nu en baby, som kan så meget og så alligevel ikke rigtig noget. Da jeg i går sad og så på billeder fra fødslen og minutterne derefter, kunne jeg ikke lade være med at fælde en lille tåre. Der er så mange minder bundet til disse billeder både af de glædelige og lykkelige, men også minder der var knap så lykkelige, og minder der helt sikkert har været med til, at jeg har det så elendigt med at overlade min Feamus til andre - selv til Casper (Ofelias far og min vidunderlige kæreste), han har kun haft hende alene en gang i længere tid og det var i lørdags.  

Ofelia er gået fra at være en kæmpe baby på 4040 gram fordelt på kun 51 cm, og nu er hun en baby som lægger under gennemsnittet hvad angår vægten og over gennemsnittet i højden, ja hun er lang og slank. Præcist hvor meget hun vejer ved jeg ikke, men vi hoppede lige på farmors vægt her til aften, og den sagde 6,5 kg. og så er hun 67 cm lang.
Motoriske vil Ofelia ikke så meget, når hun er alene om det!! Hun kan godt trille fra ryg til mave, men hvorfor trille?? når man kan græde og så kommer mor og hjælper en om på maven, det samme gælder den anden vej -altså fra mave til ryg. Hun kræver rigtigt meget af os som forældre- for alene gider hun ikke at være og vi vil hellere end gerne være sammen med hende 24/7, men det er hårdt at man hele tiden skal være på - Hun vil gerne have opmærksomhed fra en HELE tiden og så skal man hele tiden finder på noget nyt. Onkel har sgu' nok ret hun bliver/er en lille DIVA, men pyt vi ELSKER hende.
Endvidere må vi nok erkende at vi har en rigtig krudtugle, som  ELSKER at møffe rundt ovenpå os og generelt elsker vilde fysiske aktiviteter. Hun har fundet ud af hun kan sidde, men hun kan ikke selv komme op i siddepositionen såååå mor her prøver at øve det med hende ;) Det er virkelig irriterende, at hun har opdaget siddepositionen for nu gider hun ikke rigtigt at lægge på maven længere :/ - Har I et godt råd til hvordan jeg får hende til at være vild med mavepositionen igen??  

Der er så meget mere at fortælle om den lille krudtugle, men sengen kalder for jeg er jo også mor i morgen ;D LOVE IT<3 <3

søndag den 18. november 2012

Ups..

I går fik jeg lige brugt lidt penge både på Ofelia og julen.. Tingene er alle af mærket georg jensen, børnebestik med ansigter på, stableklodser med havtema & en adventsstage<3<3
Og i dag har jeg fået blomster er de ikke skønne?? :)

Published with Blogger-droid v2.0.8

mandag den 5. november 2012

Putte

Tror min lille fe er ved at blive syg.. Siden hun stået op fra sin middagstid har hun kun putte ved mig, og hun vil ikke rigtig noget - kun hænge og putte..
Og nu er hun faldet i søvn ovenpå mig<3<3

Published with Blogger-droid v2.0.8

Mums

I dag har feamusen fået hendes første portion grød - rismelsgrød!! Og hun elskede det.. Så meget at hun selv ville styre skeen ;)

Published with Blogger-droid v2.0.8