Så gammel er feen Ofelia

Lilypie First Birthday tickers

fredag den 26. oktober 2012

Dragen

Her hjemme er det ikke dragen der æder prinsessen, men derimod prinsessen som æder dragen.. Ja lidt omvendt af det klassiske eventyr ;)
Ofelia ELSKER sin drage, den blive mysset, kysset, krammet og ædt til den helt store guldmedalje<3<3
- Lamaze legetøjet er generelt et kæmpe hit her hjemme, som Ofelia selv kan lege med i flere minutter!! Kan kun anbefale legetøjet i de skønne farver :D

Published with Blogger-droid v2.0.8

Salling

Som de fleste nok ved har salling i Aalborg 1/2 pris på mange mærkevarer og det er farligt.. Godt man lige har fået børnefamilieydelse: D
- og nu har vi alt tøj Ofelia behøver i str. 68.. Men der er jo altid plads til lidt mere, hvis man spørg moren ;)

Published with Blogger-droid v2.0.8

onsdag den 17. oktober 2012

Afhængig

At droppe de daglige sodavande lyder jo umiddelbart som en rigtig god idé, men ihh hvor jeg savner den hurtige energi og den vidunderlige smag :) Jeg har siden i torsdag kun drukket en sodavand fordi vi havde gæster lørdag aften - ja det er jo ikke fordi jeg aldrig må få sodavand, men det havde sgu taget lidt - okay meget overhånd.. At droppe det meste sukker og sodavand har gjort at jeg virkelig kan mærke, hvor afhængig jeg er - min krop skriger efter søde sager og så har jeg konstant hovedpine..
Jeg har besluttet, at sodavand som hovedregel IKKE hører til når jeg er alene!! Arggg mon det nu også holder i længden?? Jeg er jo en sukkernakoman :D

Published with Blogger-droid v2.0.8

tirsdag den 16. oktober 2012

Sort og hvid

Et billede siger mere end 1000 ord<3<3
Du kan følge mig på instagram -vibekeelenahansen

Published with Blogger-droid v2.0.8

onsdag den 10. oktober 2012

Fish-love








Herhjemme ELSKER vi vores nye legekammerat Bobles fisken<3 <3

Hmm??

Har jeg vist jer de skønne billeder vi har fået taget af Ofelia ved Medine?? - Hvis jeg har må i bære over med mig ;D





Hvad synes i om mit lille vidunder?? Jeg behøver vel ikke at sige at jeg synes hun er GUDESKØN<3 <3

Gårsdagens baby

Ofelia er her iført en dragt og body fra Norlie og strømpebuksen er fra hm

mandag den 8. oktober 2012

Hemmeligheder

Arrgg jeg hader dem !! Jeg hader når andre holder noget hemmeligt for mig, for jeg er MEGA nysgerrig - og på trods af det ELSKER jeg at blive overrasket <3<3 Underlig?? - I know!!
Det der er værre end at nogen holder noget hemmeligt er, når jeg selv skal holde på en hemmelighed.. Især når det er en glædelig hemmelighed!! Men det er netop hvad skal og ikke bare i et par uger, men i 3-6 måneder !! (Hvis jeg er heldig så må jeg sige det før) Arrgg jeg dør!! måske ikke, men tæt på ;)
Og selvom jeg har lyst til at skrige det ud så røber jeg aldrig en hemmelighed!! :D (-som ikke er min egen)

Published with Blogger-droid v2.0.8

fredag den 5. oktober 2012

Reaktion!!

 
Ofelia undgik ikke at blive påvirket af stikket. ØV det havde jeg ellers håbet. Hun er rigtig pylret og har  feber.. Så jeg har fået mig en rigtig puttegris, der gerne vil hænge på sin mor!! Men heldigvis er hun i bedring.. Feberen er væsentlig lavere end i går, hvor hun svedte helt vildt, på trods af at hun kun havde en body på. Reaktionen har betydet, at jeg ikke rigtig har sovet i nat, fordi jeg har været bange for, at hun fik det for varmt..

Godmorgen

Sådan her vækker feen mor om morgen ;)

Published with Blogger-droid v2.0.8

torsdag den 4. oktober 2012

Så blev vi stukket

- Ofelia nåede lige at charme hele venteværelset inden det var tid :) Det er vildt så mange komplimenter en baby kan få på 10min.. Man blive jo helt STOLT:D
AV.. første stik gik til mig, det stramte og gav en lammelsesagtig følelse i armen, og jeg var så en af dem der også fik kvalme og blev svimmel lige efter stikket godt, at jeg har sådan en dejlig sygeplejerske, som lige holdte Ofelia indtil jeg fik det bedre.. Derefter var det musens tur.. Det kan godt være, at jeg synes mit stik var slemt, men at se Ofelia blive stikket var 1000 gange værre.. :(

Published with Blogger-droid v2.0.8

??- svaret

I pakken var stolen og i pose bobles. fisken.. Stolen er af mærket j.i.p og er købt i Bahne i hjørring for 499,95 kr. normal pris er 2000 kr. :) Bobles fisken er købt ved noa noa i hjørring for 450 kr. de holder ophørs udsalg desværre var det den sidste lilla de havde ellers var der en grøn orm tilbage hvis nogle skulle mangel sådan en ;)

Published with Blogger-droid v2.0.8

onsdag den 3. oktober 2012

Gætteleg!! ;)

Kan i gætte hvad jeg er?? for jeg har mis mas maske på!! kan i gætte hvad jeg er??
Det er dyrt at lade mor her være alene hjemme!! Og bare rolig Ofelia bliver ikke mast..
ps. i kan følge mig på instragram, så hvis i ikke allerede gør det, så skynd jer at finde mig, jeg hedder: vibekeelenahansen

Published with Blogger-droid v2.0.8

Øv

hvor er jeg træt i dag!! Det ses vist tydeligt på billedet ik'?? så i dag er der dømt sov samtidig med baby dag, noget jeg normalt ikke gør.. men jeg skal være frisk til i morgen, hvor både Ofelia og jeg skal stikkes.. Ofelia skal have sin 3 måneders vaccination lidt forsinket pga. lungebetændelsen og alle de små sygdomme der følger med. Jeg er virkelig spændt på at se hvordan hun reagerer på stikket og om hun bliver sløj efterfølgende.. Mor her skal stikkes mod livmoderhalskræft.. Arrgg jeg hader at blive stukket :( men hellere et stik (3) end kræft..

Published with Blogger-droid v2.0.8

tirsdag den 2. oktober 2012

Alenemor

Ja jeg er blevet alenemor igen, dog kun til torsdag aften ;) Kæresten er igen taget på skole, hvilket han selvfølgelig også skal, men hold da op det er hårdt at være alene med vores lille fe.. - Det erfarede jeg sidste gang og frygtede virkelig det skulle blive værre denne her gang, da Fea-musen har været noget urolig om aftenen.. Så i dag er vi taget ud til bedstemor og bedstefar.. Og her til aften har Ofelia opført sig eksemplarisk -MÅSKE det er ved vende igen??!! man må godt håbe ik'??

Published with Blogger-droid v2.0.8

mandag den 1. oktober 2012

Sp besøg

 I torsdags havde vi besøg af sundhedsplejersken, da Ofelia ti dage forinden blev vejet til 5300gr og havde altså på 2 2/1 uge kun taget 100 gr på.. Men sp var nu ikke så bekymret som mig for ovenpå en ferie, en lungebetændelse og væske på ørene er det ikke så sært at appetitten er mindsket lidt.. Men en ekstra vejning skulle der til..
Så i torsdags, hvor Ofelia var 3måneder og 5dage, blev hun vejet til 5500 gram og 62 cm.. Sp var yderst tilfreds, og så var vildt betaget af Ofelias skønne hud - hun havde aldrig set en baby på 3 måneder have en så blød og smuk hud :D Og som hun kan pludre..
Det er vist ikke en hemmelighed - mor her er MEGA STOLT!!

Published with Blogger-droid v2.0.8

Fra fødslen til i dag

Det er vildt så meget der er sket!! Synes i ikke??

Published with Blogger-droid v2.0.8